O knjizi "VOLIM ŽIVJETI - VOLIM ŽIVOT - MOJ ORI I JA"

„Volim živjeti – Volim život, Moj Ori i ja“ moj je knjževni prvijenac.

Knjiga je to u kojoj nećete naći 7 koraka do sreće, 5 načina kako pronaći ljubav svog života ili 3 tajne svemira. U ovoj ćete knjizi pronaći život, iskustvo, skromnost, ustrajnost, strpljenje, ljubav prema životu i svijetu, istinu odnosno moje osobno viđenje svijeta kojeg sam dio. Pronaći ćete u knjizi i izreke mudrosti preuzetih iz drevnih civilizacija naših predaka, priče snažnih poruka, poziv na buđenje i pogled u svijet i okruženje kakvo možemo imati već danas.

  • Autorica: Valentina Štefanić
  • Urednica i lektorica: Marijeta Matijaš
  • Izdavač: Plava ptica
  • Godina izdanja: 2017.
  • Više informacija: http://www.valentina-stefanic.com/

Druženje u knjižari Menart

Hvala  svima  ! Bez Vas ovo druženje nebi bilo toliko  lijepo. Hvala  I knjižari  Menart  u kojoj možete kupiti moju knjigu  Volim živjeti -Volim život (Moj Ori i ja)

ŽENE ŽENAMA

Drage žene ,majke djevojke ,prijateljice i one koje će to postati  POZIVAMO  VAS da ovaj naš dan   proslavimo  na svoj način  međunarodni  praznik žena  8. Ožujak  

Menartovoj multimedijalnoj knjižari, na drugom katu zagrebačkog Avenue Malla (bivši Algoritam),očekuju Vas Olga Hađić  sa svojim knjigama o numerologiji .  Valentina Štefanić autorica knjige Volim život -volim živjeti  (moj ori i ja )  .Obije  autorice su na sebi svojstven način prolazile kroz ne baš lake životne trenutke  ali iz svog života u uzele i dale ono što je najbolje  .Što ih je spojilo reći će Vam one same!

Moći će te kupiti obije  knjige  autorice Olge Hađić  i DVD -,,PRONAĐITE SEBE U DRUGIMA ,,i numerološke karte, a i drugi naslov MOĆ  BROJEVA U NAŠEM ŽIVOTU,, i dvd-a od  autorice Valentine Štefanić  moći će te kupiti  njen prvi naslov 

VOLIM  ŽIVOT -VOLIM ŽIVJETI (MOJ ORI I JA )  (kako kažu  neki  koji su pročitali tu knjige trebaš imati uz sebe kao svoj osobni podsjetnik )🙂

 

Stoga bilo bi vrijedno  doći  i pokloniti si  ono što uvijek možete imati uza se  a to je dobra knjiga, naravno  autorice će potpisati. Vidimo se u  08.03. 2018 u 18 h u knjižari  Menart .  Veselimo se druženju ! 

P. s. Nećemo biti isključive povedite i svoje muškarce !🙂

Tijekom 2009 godine osnovana je Udruga za poboljšanje kvalitete življenja Plava Ptica, koje sam predsjednica i osnivač. Kako bi što efikasnije i jednostavnije prenosila i promicala stečena znanja, posebice iz razloga potrebe približavanja javnosti i promocije drevnih tradicijskih vještina i znanja.

Putem udruge Plava Ptica, organizirala sam u više navrate javnu manifestaciju pod radnim nazivom FESTIVAL ALTERNATIVE, u gradu Zagrebu. Manifestacija je stvorena sa ciljem promocije i približavanja te tzv. alternativne scene široj javnosti. Na toj manifestaciji okupila sam i javnosti dodatno predstavila veliki broj aktera koji se bave tradicijskim kulturama i drevnim znanjima, odnosno koji barataju tehnikama tzv. alternative, odnosno tradicijskim vještinama, 

Događanja su popraćena novinarskim i medijskim objavama u tiskovinama, na televizijskim kanalima te brojnim kontakt radijskim emisijama. 

 

Dragocjena iskustva iz svog proteklog rada prenijela sam zainteresiranom auditoriju, kako direktno na tim manifestacijama tako i putem više radijskih i televizijskih intervjua. Brojni sudionici manifestacije došli su i iz drugih država u okruženju: Slovenije, BiH, Makedonije, Srbije, Madžarske, a neki čak i iz Australije kao posebni gosti Festivala alternative. 

Veliki broj posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske tijekom tih događanja imao je prigodu upoznati se sa raznim duhovnim i tradicijskim učenjima, znanjima, sudjelovati na predavanjima, iskusiti ugođaje zvučnih kupki, nazočiti koncertima tradicijskih instrumenata, prakticirati vođene meditativne seanse, te sudjelovati u vježbama Yoge smijeha i drugim aktivnostima.

Svrha tih manifestacija među inim bila je i razbijanje mitova o strašnim magijama i navodnim vješticama i čudacima u sferi alternative i okultizma u stvarnom punom smislu tih riječi. 

Drevna znanja primarno su vezana na energije prirode i u uspješnoj su simbiozi sa zdravom ljudskom svijesti. Samo je neznanje jedini i stvarni uzrok neslućenih strahova i nepovjerenja u drevna znanja korištenja i vladanja prirodnim energijama. 

Valentina Štefanić

.

Intervju na promociji knjige
Volim živjeti - volim život - moj Ori i ja