Mar. 25, 2017

PRIMI REIKI KAO DAR

Svima onima koji se traže ili razmišljaju o umjetnosti iscjeljenja ....

       Iz dnevnika Hawayo Takate 

Potpuno vjerujem da postoji najviše biće, beskrajno, apsolutno, dinamična snaga koja vlada svijetom i svemirom. Nevidljiva duhovna sila koja vibrira i pred kojom sve druge sile blijede u svojoj beznačajnosti. Ne možemo je ni predstaviti, niti izmjeriti, neshvatljiva je za čovjeka, jer je to životna snaga svemira i svako živo biće prima kroz nju svoj blagoslov.

Neki Majstori ju zovu Velikim Duhom, Životnom Snagom Svemira, Vitalnom Energijom, jer kontakt sa njom proživljava cijeli prirodni sustav. Kozmičkim Valom čije vibracije dižu čovjeka na stupanj sklada, Eteričnim Valom koji smiruje i olakšava bol i dovodi u stanje dubokoga sna.

Tu energiju nazvati ću Reiki. Reiki je radijski val i kao takav uopće može biti primjenjiv i lokalno kao kratki val, ali isto tako , provjereno i dokazano djeluje i na vrlo velike udaljenosti. Moguće ga je uspješno odraditi i bez neposrednog trenutnog osobnog kontakta sa drugom osobom koja ga potrebuje. Reiki nije električna energija, nije radium i nije X-zraka. Prodire kroz prostor, svilu, lan, porculan, katran, olovo, vodu, drvo i željezo. Za njega nema granica niti prepreka niti ograničavajućeg zaštitnog kaveza niti skloništa, jer proizlazi iz  Velikog Duha, Beskrajnog.

Reiki ne uništava osjetljiva tkiva ili strukturu živčanog sustava. Potpuno je neštetan i zbog toga vrlo prikladan za upotrebu. Kako je univerzalan, to je veloika dobrobit za sve stvari kroz koje prolazi: biljke, životinje, ptice, djecu, starce, bogate i siromašne, Reiki pripada svima koji ga traže i se žele naučiti umjetnost iscjeljivanja. Reiki ne poznaje spol, rod, boje, rase, religije, vjere, starosti i mladosti. Sam traži put i kad je pojedinac spreman i iniciran i spreman da ga primi, tad će mu put biti pokazan. 

Svatko tko želi može biti iniciran u Reiki. i svatko može ovladati umjetnošću iscjeljivanja i samoiscjeljivanja. Inicijacija je sveti obred i preko nje se uspostavlja veza. Nakon prve inicijacije ruke osjećaju vibraciju kada su iznad bolesnoga dijela tijela. Reiki olakšava bolove, poboljšava krvotok, zaustavlja krvarenje iz otvorenih rana, iscjeljuje akutne i kronične bolesti kod ljudi, životinja, ptica i biljaka.  

Želite li i vi saznati više, slobodno se javite na email ili jednostavno pitajte - nazovite telefonom.