Oct. 16, 2017

PROMOCIJA KNJIGE

Da, dana 15.10.2017. godine u Zagrebu održana je promocija mojeg književnog prvijenca. Kako je i ranije najavljeno, u izdanju nakladnika Udruga Plava Ptica otisnuta je, te konačno puštena u optjecaj moja prva knjiga naslova "Volim živjeti - volim život - moj Ori i ja". 

Zahvaljujem svima onima koji su došli i nazočili ovoj prvoj promociji, na tom za mene iznimno važnom i sretnom događaju porinuća ove knjige u javnost i na dohvat svakome. Zahvaljujem i svima onima koji su mi tijekom nastanka ove knjige bili neposredna inspiracija.

Kao što je rekao moj promotor, poznati duhovni učitelj, gospodin i prijatelj, Luka Merlin, ja sam se ove knjge odrekla za korist svih Vas.

Sada je samo Vaša, koristite ju, proučavajte i upotrebljavajte, neka i Vama bude temeljna nit vodilja i inspiracija za Vaše životne puteve i važne životne odluke.

Citirati ću i osvrt lektorice knjige, gospođice Marijete Matijaš : "U ovoj knjizi nećete naći sedam načina za ostvarenje vlastite sreće, nećete pronaći pet načina da odmah smršavite, niti ćete pronaći tri specijalna recepta za poslovni uspjeh. Ali može vam u samo jednoj zapisanoj rečenici poslužiti kao okidač, moć inspiracije i osobno nadahnuće. Svatko se može prepoznati barem negdje."   

Knjigu samo za Vas možete nabaviti i putem web-shopa na mojoj web stranici. Isporuka slijedi najkasnije u roku od 8 dana od dana narudžbe, odnosno kupnje.

Također ju možete pronaći na portali www.izsvesnage.com te u knjižarama www.harsa.hr i www.sipar.hr . Također ju možete pronaći na knjižarskim štandovima tijekom manifestacije Mystik na ZV te na Interliber ZV. Uskoro i u svim boljim knjižarama...