Oct. 17, 2018

SLUČAJNA PODUDARNOST ILI IZBOR

 

 
 

Koliko ste se puta zapitali kako to baš sada, u ovom trenutku, a baš sam pomislila na tebe i ti zoveš ! Ili tome slično.

Sretna slučajnost ili kako ja to volim zvati izbor prema istinskoj sreći otvara potpuno nove dimenzije i mogućnosti u vaš životni put . Koji ako želimo čuti slučajnu podudarnost možemo iskreirati sami ovdje i sada . Našu istinsku sreću .Jer složit će te se sreća se živi sada i ovdje ona se ne čeka. Tu veselu dimenziju sinkroniciteta možete koristiti svakodnevno. :) Život nam i onako pokazuje što trebamo znati i na koji način.

Od mene se možda očekuje da vam napišem kako se to radi kako se privlače oni mali sretni trenuci. Svi to većinom znate i sami ali ... Evo ovako ja to činim ...

U sljedećim postupcima, kao i u svemu predloženom trebate pronaći ono što vas veseli,poeziju, slikarstvo, kiparstvo, ples, izradu nakita, slikanje po svili, pisanje bilo koji oblik umjetnosti koji vas privlači. Ne gledajte na to i ako niste umjetnički tip to s ovim nema veze.

1.U dnevniku vodite bilješke o podudarnostima koje će se dogoditi od kad čitate ovaj tekst pa do vlastite kreacije. :) Nek izađe najbolje od vas, pronađite osobnu poruku koja će vas veseliti i koja vam pomaže ka napredovanju u vašem osobnom izazovu. Ako nemate duhovnog učitelja ili mentora podijelite iskustva s prijateljem koji vam se čini duhovno najsvjesnijim i poslušajte mišljenje. Neka to bude kao nastavak sinkroniciteta koji je pokrenuo proces otkrivanja vašeg poslanja .Kako ste sudjelovali u tome da vam svemir kaže kavu ulogu imate na ovoj planeti. Dišite život, promatrajte, veselite se. Dajte sve od sebe :)Promatrajte važne događaje u svom životu ,pobrojivši ih prema desetljećima, istražite sinkronicitete koji su se možda dogodili oko njih. Čitajte poruke jer neke su sigurno došle do vas. Razmotrite poruke i događaje koje su vam se možda činile negativnim, a onda ih okrenite u dobro.

3.Obratite pozornost na iznenađenja koja vam se dogode. Što vam zapravo žele reći? Možda nešto potvrđuju? Uređujete li svoj život da u njemu uvijek ima iznenađenja? Nekih situacija? Što tako gubite? Možda je u pozadini neki strah?

4. Pišite o tome koje su vam se sretne podudarnosti desile ovaj mjesec pričajte s prijateljima o tome .Kuda vas vode na što vas upozoravaju ?Možda se želite osloboditi nekih obaveza ? Koja je nova sloboda došla na red ili možda trebate nešto otpustiti jer je zato došlo vrijeme .

5.Svaka podudarnornost nudi milost. Opazite kako vam se percepcija širi a srce hrabrije tuče. Razmotrite vlastita iskustva i budite zahvalni na tome .

7.Kad sljedeći puta dovršite deja vu zapitajte se što je nedovršeno a traži dovršavanje, zbog kojeg gubitka žalite ili bi se možda htjeli vratiti da odande započnete drugačije ponovno? Što god bilo da bilo izaziva tugu i nostalgiju?