Jul. 19, 2019

KAKO IZABRATI PRAVI NAČIN ISCJELJIVANJA

     Sve više ljudi  u ovom brzom  svijetu i načinu života tragaju za ponovnim uspostavljanjem svog balansa. Povratak sebi je neizbježan.Kadkad čovjek  sebe ne vidi  i treba  mu stručno oko,druga duša koja će mu pomoć .  Kako pronaći pravi put.Kako se ne izgubiti ? Ko će nas usmjeriti ? Znam da moram radit na sebi a odkuda  da počnem ?

 

Danas sve više  ljudi traži  alternativni način  iscjeljivanja .  Obično se odlučujemo za neku  alternativnu tehniku  ili tretman zato jer nam je  prijatelj preporučio njegove dobrobiti ili pak terapeuta .  Sdruge strane ,savjetujem da pri odabiru uključite svoju intuiciju ali i zdrav razum.

Pitat će te se sigurno kako znam da je to „pravi“ izbor za  mene ? Osjetit će te !

Vaše je zdravlje  u vašim rukama  i to je prvenstveno vaša odgovornost . Stoga  zakažite  informativni savjetodavni sastanak .Postavljajte puno pitanja  jer  vaša odgovornost i vaš zdravi razum  će na koncu odabrat gdje i kod koga tražiti pomoć .Provjerite kvalifikacije  osobe kojoj povjeravate zdravlje i tražite iscjelitelja  da vam pojasni što sve vezano za vaš slučaj . Razvijte dobru komunikaciju  s isjeliteljem .Povjerenje  ima veliku ulogu  i u samom iscjeljivanju.

Dobar iscjelitelj  pažljivo će vas  saslušati i pogledati otvorenog srca . Dobar iscjelitelj ima vremena  da vam pomogne al ne protiv vaše  volje .Zato budite otvoreni .

Kada  završi savjetovanje  isjelitelj bi trebao zanati u čemu je zapravo vaš problem ,ma koliko vi bili u toj komunikaciji zbunjeni .Terapeut  vidi  i ono što vi niste rekli . Ako dozvolite  terapeutu da vam pomogne  on će   učiniti sve što može i zna i što je u skladu  sa energijama prirode . Jer razlika  između holističkog pristupa i klasičnog  lječenja  je ta što terapeut (holista ) ima cjelovit  pristup i uči vas kako da  se ponovno dovedete u sklad  i samim time  isjeljujete sebe. Za holistu  svaki  klijent je poseban  i jedinstven .Puno će te naučiti o sebi i o svojim mogućnostima za koje niste znali niti da postoje .